„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu zakup nowoczesnych technologicznie urządzeń do badania mleka oraz pakowania sera i proszku serwatkowego w Spółdzielni Mleczarskiej Ryki, co przyczyni się do innowacyjności procesu, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.

21.05.2018
Kim jest Profeser Rycki?

Już niebawem poznają go wszyscy, którzy zaliczają się do grona serolubów i serojadów. Zapraszamy na kolejny odcinek programu TIVI RYKI, a w nim:

największe dzieła serowej literatury narodowej, smaczki językowe Profesera Ryckiego oraz zaproszenie do mniamania najlepszych serów w Polsce.

Jakie smaki zostaną zaprezentowane tym razem?

Odpowiedzi na powyższe pytania szukać możecie od dziś w najlepszych stacjach telewizyjnych, a niecierpliwym polecamy do obejrzenia video poniżej…

I to na razie tyle w temacie sera.